+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Y nos vamos

DAG 1

Na de ochtendvlucht vanuit België kom ik je ophalen aan de luchthaven in Alicante of Murcia. We genieten eerst van een ontbijt met zeezicht in een typisch Spaans restaurantje. Naast de vele leuke plekjes in de regio bezoek ik ongeveer 4 tot 8 projecten die aan jouw criteria voldoen, ondertussen luister ik graag naar uw feedback. Na een intensieve dag breng ik je ’s avonds naar het hotel.

DAG 2

Rond 9 – 10 uur word je door mij opnieuw opgehaald aan je hotel. Op de planning staat in principe hetzelfde als op dag 1, voornamelijk de regio verkennen en projecten bezoeken die voldoen aan jouw criteria. Wens je een bepaald project een tweede keer te bezoeken of heb je reeds de droomwoning gevonden, dan rijden we alvast die richting uit om het nodige te doen. Door een nauwe samenwerking met onze advocaat, de bouwheer en de notaris kunnen we zeer snel handelen als de aankoop concreet wordt.

DAG 3

Na een intensieve reis breng ik je veilig terug naar de luchthaven, misschien wel als trotse eigenaar met een reservatiecontract in je reiskoffer.