+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Stappenplan kopen in Spanje

De kennismaking – persoonlijk gesprek.

Tijdens een eerste persoonlijk gesprek bij u thuis of op een beurs maak ik tijd voor al je vragen, wensen en verwachtingen rond het aanbod (nieuwbouw projecten, huizen, appartementen), de verschillende regio’s (aan zee, aan een golfresort,..), financiering, ..
Ik vind het belangrijk om een goed beeld te krijgen wat je precies zoekt zodat ik je op maat kan verder helpen. Alvorens naar Spanje te gaan, ga je best even langs bij uw bank om een goed idee te hebben wat er financieel mogelijk is.

Driedaagse verkenningsreis.

Deze driedaagse verkenningsreis wordt volledig door mij georganiseerd waardoor je werkelijk aan niets hoeft te denken. De overnachtingen, het vervoer ter plaatse, de reservaties bij de restaurants en alle afspraken met de bouwheren, advocaat en notaris worden allemaal op voorhand vastgelegd.

Reeds een reis gepland? Ik plan een 3-daagse trip in tijdens uw reis.

Aankoop en NA-service.

Wanneer je beslist om over te gaan tot de aankoop, begeleid ik je persoonlijk doorheen het volledige proces. Van advocaat tot notaris: aanvragen NIE-nummer, Spaanse bankrekening openen, registratie, aansluiten water en elektriciteit, verzekering. Daarnaast laten we zelfs de meubelen leveren en plaatsen, zodat u kan genieten van zodra u aankomt. Verhuur, sleutelbeheer, opkuis,… ook na de verkoop kan u met om het even welke vraag bij mij terecht.