+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Woningen Mirador de San Pedro

Avenida Santiago, 59, San Pedro del Pinatar, Spanje
€218.000

Eigenschappen

  • Instapklaar
  • Private parking
  • Tuin
  • Zonneterras
  • Zwembad

Details

Exclusief complex van 10 woningen gelegen in San Pedro del Pinatar met 3 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Solarium van 46 m²!

Open en lichtrijke woonkamer, moderne keuken met directe toegang tot een patio aan de achterzijde. Op de begane grond is er ook een dubbele slaapkamer met aangrenzende badkamer, en een klein gastentoilet onder de trap.

De patio aan de achterzijde biedt een wasruimte met boiler en wasmachine, evenals de mogelijkheid om een mooi huisje te bouwen voor huisdieren (optioneel).

Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers met toegang tot een gemeenschappelijk terras, overloop en een grote dubbele badkamer.

Alle woningen zijn inclusief AC pre-installatie, witgoed, doucheschermen in de badkamers, inbouwkasten in de slaapkamers. Solarium zal worden afgewerkt met veiligheidsglas over de omringende muur, keuken pre-installatie, ingebouwde verlichtingsarmaturen rond de muren, evenals Internet en TV aansluitingen. Ze hebben ook tuin, privé zwembad en parkeerplaats op perceel.