+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Villa’s Alejandra

Parque del doce, Calle Leon Felipe, San Javier, Spanje
€349.900

Eigenschappen

  • Instapklaar
  • Tuin
  • Zwembad

Details

Alejandra XI – El Recuerdo is een residentieel complex van vrijstaande en halfvrijstaande villa’s in San Javier, een prachtige kuststad gelegen in de regio Murcia aan de Costa Cálida.

Alejandra XI biedt vrijstaande en halfvrijstaande villa’s op één niveau. Elke villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers, met een indeling die zorgvuldig is ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijke lichtinval en ventilatie. Bovendien is de open keuken naadloos geïntegreerd in de woonkamer, waardoor een ruime en lichte leefruimte ontstaat.

Alle woningen hebben een tuin met zwembad en parkeergelegenheid, en afhankelijk van het model, is er ook een privé solarium beschikbaar.

De villa’s in Alejandra XI – El Recuerdo zijn voorzien van hoogwaardige voorzieningen, zoals porseleinen vloeren, een volledig ingerichte keuken, centrale airconditioning, aluminium ramen met gemotoriseerde zonwering en LED-verlichting.

San Javier staat bekend om zijn gouden zandstranden, aangename klimaat en een breed scala aan toeristische voorzieningen, waaronder watersportmogelijkheden, restaurants, bars en winkels. Bovendien heeft de stad een rijke geschiedenis en cultuur die tot uiting komen in historische gebouwen en monumenten, zoals de kerk van San Francisco Javier en het gemeentemuseum. Als u op zoek bent naar een rustige en zonnige plek om te wonen, is San Javier een uitstekende keuze.