+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Villa Vega Hills Celeste

Calasparra, Spanje
€285.000

Eigenschappen

  • Private parking
  • Tuin
  • Zwembad

Details

Een unieke bestemming in een van de meest gewilde gebieden in het noordwesten van Murcia, gelegen te midden van een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door drie majestueuze bergketens: de Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto. Hier verrijzen 170 villa’s op royale percelen van 545 m² en nog eens 40 villa’s op percelen van 1.250 m², allemaal in perfecte harmonie met de natuur.

Dit woonvoorstel legt de nadruk op duurzaamheid en respect voor het milieu, terwijl het ook de architectonische en landschappelijke schoonheid omarmt.

De omgeving van Vega Hills beslaat een uitgestrekt gebied in het noordwesten van Murcia, in de nabijheid van belangrijke bezienswaardigheden zoals het Heiligdom van de Virgen de la Esperanza, het Archeologisch Museum van Calasparra, Casa Granero del Conde del Valle de San Juan, de fontein van de Arrocero man, het Rijstmuseum, de Klokkentoren, het Predimiento Park, de Grotten del Puerto, de Villa Vieja Archeologische Site, Almadenes Canyon, het Las Lomas Uitzichtpunt, de Paddy Fields, Copses & Rivieroever Bossen van de Cañaverosa (natuurreservaat), het kasteel van San Juan in Calasparra, en nog veel meer.

Calasparra is een stad in de noordwestelijke regio met een oppervlakte van 184,90 km² en ligt op een hoogte van 350 meter boven de zeespiegel. Het behoort tot de regio Murcia en biedt een schat aan historisch erfgoed, musea, natuurlijke schoonheid en culinaire genoegens om van te genieten.

Momenteel zijn er 3 uitvoeringen te koop: Azahar, met 2 slaapkamers met 2 badkamers; Celeste en Esencia, 3 slaapkamers met 2 badkamers.