+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Resale: instapklare villa met zwembad

Orihuela Costa, Spanje
Contacteer ons

Eigenschappen

  • Instapklaar
  • Private parking
  • Zonneterras
  • Zwembad

Details

De moderne en vrijstaande villa maakt deel uit van een complex van vier afzonderlijk gescheiden woningen. Deze is gelegen op een privaat en oud kasteeldomein en heeft uitzicht op een lager gelegen oude olijf- en citroengaard alsook de wijk Villa Martin. Op wandelafstand van winkels, supermarkten, bars, restaurants en golfbanen.

Deze villa werd gebouwd in 2007 en werd door de huidige eigenaar (2de eigenaar) volledig vernieuwd en eveneens voorzien van een alarminstallatie en bewakingssysteem. De villa kan al of niet aan de buitenzijde verlicht (led-verlichting) worden. Een parkeerplaats is voorzien. De villa is volledig ingericht volgens de meest recente normen en is voorzien van verwarming (incl. vloerverwarming), airco (warm/koud), zonnepanelen, schotelantenne, internet/wifi, video recorder. Het is eveneens voorzien van nieuw meubilair, electrische toestellen Bosch, huishoudgerei ed.

De huidige eigenaar wenst in overleg met de koper de volledige inboedel mee te verkopen.

De veranda kan volledig geopend worden met sandwichdeuren en is voorzien van een elektrische zonnewering.

Het privé zwembad meet 8m bij 4m, is 1,70m diep en kan verwarmd (pomp/filter) en verlicht (led-verlichting) worden. Alle privé materialen nodig voor onderhoud ervan en dergelijke zijn aanwezig. Achteraan het zwembad is de technische installatie.

Op het zijdelings terras is een stro-parasol voorzien alsook een buitendouche.

De tuin is omgeven door een haag. De beplanting bestaat uit enkele lage bananenbomen en struiken met bloemen. Het gras is kunstgras. Maw er is weinig of geen onderhoud nodig. Er is ruimschoots tuinmeubilair aanwezig.

Het dakterras bereik je via een buitentrap. Op dit terras staat een jacuzzi voor 4 à 6 personen en een instelbare zonneluifel met zicht op de zee en de uitgestrekte omgeving.

Door de gunstige en open ligging van de villa kan men van ’s morgens tot ’s avonds genieten van de zon in de tuin met terras, alsook op het dakterras.

Er is een afzonderlijke zeer ruime ingerichte bergruimte met extra koelkast aanwezig alsook een washok voorzien van een Bosch wasmachine en toebehoren.

De living en salon zijn volledig ingericht met lederen zetels en voorzien van flat screen televisie.

De keuken is volledig ingericht en uitgerust met Bosch inbouwtoestellen ttz, inductie kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvakken, oven, microgolf en vaatwas. De werkvlakken zijn natuur design marmer.

De villa telt twee slaap- met badkamers, elke kamer is voorzien voor aansluiting op tv. De kamers geven uit op een kleine hall.

De grote slaapkamer heeft een twee persoons boxspring bed met twee nachtkastjes en een ingebouwde kleerkast over de volledige lengte van de muur. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer die volledig ingericht is met o.a. een regendouche, lavabo, toilet en kastjes. De kamer heeft een schuifraam naar eigen terras.

De kleinere slaapkamer kan fungeren als logeerkamer en/of bureau. Het uitklapbare ruime 2-persoonsbed is voorzien van een degelijke matras en nachtkastje. Langs de wand staat een ingebouwde kleerkast. Aan de andere zijde staat een bureautafel met ladenblok en bureaustoel.

Naast deze slaapkamer is een kleine, maar volledig ingerichte badkamer met douche, lavabo en toilet.

Indien gewenst kan er beroep gedaan worden op een Nederlands sprekende huisbewaarder die voor u de woning verzorgt/onderhoud tijdens uw afwezigheid of die uw elektrische toestellen activeert vooraleer u aankomt zodat u direct van alle faciliteiten optimaal gebruik kan maken.