+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Bungalows op La Manga, kleinschalig project

La Manga, Spanje
€220.616

Eigenschappen

  • Instapklaar

Details

In dit nieuwe project bieden wij u bungalows aan met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim terras en zonneterras. Garage inbegrepen!  Verschillende types beschikbaar.

La Manga ligt in het zuidoosten van Spanje, in de regio Murcia om precies te zijn. Het is een unieke plaats, die het geluk heeft een natuurlijk zoutwatermeer te bezitten, direct naast de Middellandse Zee. Deze unieke zee wordt de Mar Menor genoemd. De 73 km lange kustlijn heeft vele stranden met kristalhelder, ondiep water. Afgezien van de meer dan 40 km aan stranden van topkwaliteit, krijgen bezoekers ook de kans om te kiezen tussen twee zeeën, elk met een verschillende temperatuur, zout zoutgehalte en zelfs verschillende soorten golven! Een van de zeeën heeft veel golven, terwijl de andere zee praktisch het hele jaar door!

La Manga del Mar Menor is een prachtige toeristische bestemming, ontworpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zo aangenaam mogelijk te maken. De schoonheid en diversiteit van de omgeving, evenals de gemiddelde temperatuur van 22º en meer dan 300 zonnige dagen per jaar, zijn slechts enkele van wat het te bieden heeft en die het perfect voor watersporten. Er is ook een breed scala aan vrijetijdsbesteding en entertainment te kiezen en vele andere dingen die La Manga tot een van de belangrijke toeristische hotspots in Europa.

Video