+32 475 24 62 94
Av Severiano Ballesteros 296 app 310, 03190 Pilar De La Horadada, Spain. +34 604 43 00 45
erwin@casaideal.be

Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl.

De gezondheidszorg in Spanje is uitstekend. Steden langs de kust beschikken over dokters, tandartsen en specialisten vanuit de meeste Europese landen. Vele ziekenhuizen beschikken over personeel die de Engelse taal machtig zijn.

Spanje is ook de ideale plaats om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen. De vele overdekte markten die men in bijna iedere Spaanse stad aantreft is een ware ontdekking. Het gevarieerde aanbod van vers fruit en groenten, het assortiment vis en schelpdieren is overweldigend.

Rijst wordt in Spanje verbouwd en gebruikt in honderden recepten. Het kroonjuweel daarvan is de Paƫlla uit Valencia, een combinatie van schaal- en schelpdieren of kip met groenten en enkele fijne kruiden zodat de smaak wordt opgezogen door dikke, glanzende rijstkorrels.

Een van de voornaamste gezondheidsvoordelen is ongetwijfeld het klimaat, dat door de invloed van de Middellandse zee geen harde winters kent, maar het grootste deel van het jaar mild is, hetgeen een levensstijl garandeert waarbij men veel buiten is.